EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès acull un torneig internacional de futbol taula

 

Encara falten 10 dies per l’inici de la festa grossa montornesenca, però hi ha enitats que ja han començat a celerbat actes previs, com per exemple, un torneig de futbol taula. Una competició que a més ha estat puntuable per al rànquing de la Federació Internacional de Futbol sobre Taula.

Més d’una vintena d’equips han participat al Torneig Satèl·lit Montornès – Barcelona de futbol taula. La Carpa Polivalent El Sorralet de Montornès ha acollit aquesta prova, puntuable per al rànquing de la Federació Internacional de Futbol Sobre Taula.

El Futbol Taula és un joc que intenta simular fidelment el futbol. Els jugadors han d’utilitzar l’ungla per defensar o marcar gol amb les seves 11 figures, durant dues parts de 15 minuts cadascuna. En cas d’empat, la pròrroga i els penals també decideixen qui s’endú la victòria. Això sí, el joc incorpora una petita diferència.

La jornada d’aquest diumenge, amb protagonisme per un esport poc comú, és una mostra de la variada oferta esportiva de Montornès. Des de quarts de deu del matí fins a les set del vespre, jugadors per sota de la posició 100 del rànquing internacional han jugat diversos enfrontaments.