Montornès acull una programació de propostes artístiques al carrer per a tots els públics

Durant aquest mes de juliol, Montornès acull una programació de propostes artístiques per a tots els públics. Aquest any s’han volgut recuperar les activitats al carrer. Es fan en espais com la plaça Joan Miro perquè la ciutadania pugui gaudir-ne i redescobrir aquest indret que hi ha en el municipi. Una programació on s’ha volgut apostar per tallers innovadors i espectacles de diferents disciplines des de cinema a circ. 

Figures d’acrobàcia com aquesta, amb la força de braços i mans de la companyia Pistolet han deixat bocabadat al públic. És el seu darrer espectacle ‘Potser no hi ha demà’ on es barreja les acrobàcies, l’equilibri i l’humor amb música en directe. En aquest muntatge la companyia ha volgut parlar sobre els límits i la superació amb elements propis del circ.

Aquest espectacle forma part de la programació ‘L’estiu es viu’ de l’Ajuntament de Montornès. Aquest any s’ha volgut oferir propostes artístiques per tots els públics des de circ fins a cinema a l’aire lliure. A més, com a novetat també es vol potenciar diferents espais públics del municipi com és el cas de la plaça Joan Miró. 

En aquesta programació també s’ha volgut apostar pels tallers amb propostes innovadores com l’elaboració de còctels o de cosmètica natural. Unes activitats és que faran durant tot aquest mes. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail