Montornès ampliarà l’Escola d’Hoteleria amb un grau superior d’hostaleria i un grau mitjà de pastisseria

La Generalitat destinarà 605.000 euros a l’Institut Marta Mata de Montornès. La subvenció està repartida en tres anys i servirà per adequar i ampliar els serveis destinats a l’escola d’hoteleria. Una ampliació que permetrà augmentar l’oferta formativa al centre i reubicar els cursos de fabricació mecànica i els d’ajust i soldadura.

Actualment, la Masia El Molí de Montornès acull l’escola d’hoteleria i els cicles de grau mitjà d’auxiliars de Fabricació Mecànica i d’ajust i soldadura. Amb la nova partida que hi destina la Generalitat, l’Ajuntament vol separar aquests dos àmbits formatius i ampliar l’oferta educativa destinada a la gastronomia. D’aquesta manera, Montornès tindrà un nou mòdul de grau mitja de pastisseria i un de grau superior d’hosteleria. abans, però, s’ha de fer realitat el trasllat dels estudis de mecànica i soldadura.

Montornès rebrà aquesta partida de 605.000 euros que aporta la Generalitat en 3 anys. La primera ajuda arribarà l’any vinent i la darrera el 2024. Es tracta d’una contrapartida per la inversió que va fer el municipi amb recursos propis per la nova escola Palau d’Ametlla.

A banda d’aquesta inversió a l’escola d’hoteleria, Montornès també preveu més projectes al poble durant els pròxims anys en els que espera que el govern català hi aporti recursos.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail