InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès aprova un pressupost centrat en inversions a l’espai públic i polítiques socials

Montornès aprova el pressupost municipal per l’any vinent. Els comptes preveuen una quantitat de 25.600.000 euros, gairebé un milió més que l’any passat. El 25% d’aquest pressupost es destina a polítiques socials, una de les prioritats de l’equip de govern.

Els pressupostos de Montornès recullen la millora de les instal•lacions escolars del municipi com un dels principals eixos d’actuació. En total, es destinarà 500.000 euros, com a mínim, per fer front a aquesta despesa. El capítol d’inversions, que té un volum de 2.000.000 d’euros, també preveu la millora de l’enllumenat i de diferents aspectes de la via pública i una partida per renovar el polígon.

Tot i estar d’acord en moltes de les prioritats que recullen aquests comptes, l’oposició en bloc hi ha votat en contra. Els partits demanen més agents de policia, més polítiques d’ocupació i avançar en el projecte de la residència i centre de dia.

També hi ha forces polítiques que han criticat l’aposta que està fent l’equip de govern pel que fa a la mobilitat.

Finalment, el pressupost s’ha aprovat amb el vot de qualitat de l’alcalde ja que hi havia empat entre govern i oposició.