Montornès aprova una modificació de pressupost en 800.000 euros més

L’Ajuntament de Montornès ha aprovat en un ple extraordinari la modificació de pressupost de 2018 en 800.000 euros més. D’aquesta manera invertiran el romanent en les principals inversions que ja estaven previstes en el mandat.

Inversions complementàries al teatre amb equipament escènic, adequació de l’entorn i intervencions planificades a la remodelació total del teatre municipal, que actualment es troba en execució i que suposa una despesa d’un 1.700.000 euros.

També s’ha dotat una partida per començar a redactar un projecte de residència o centre de dia. La idea és treballar en un projecte d’obres i valorar l’emplaçament i el model de construcció. Hi ha terrenys previstos però encara res és segur. El que sí sabem és la dimensió d’aquest equipament,  que comptarà amb un centenar de places. Un projecte valorat de moment en 60.000 euros que es posaria en marxa el proper mandat.

Aquesta modificació de pressupost ajudarà també a complementar altres grans inversions de via pública i de manteniment de clavegueram.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail