Montornès celebra 10 anys de túnel del terror

Encara queden per fer algunes de les propostes que formen part dels pressupostos participatius dels joves de Montornès. D’aquesta manera els joves han decidit a quines activitats es destinen els pressupostos d’aquest col·lectiu. El projecte va començar l’any passat i hi han participat uns 1700 joves dels quals una quarantena formen part de forma activa. En total són catorze activitats, i una d’elles és el Túnel del Terror organitzat aquests dies.
El Centre Juvenil el Satèl·lit de Montornès s’ha transformat, per una estona, en un Tanatori anomenat el Ciprés Blanco. A l’interior s’hi amagava un Túnel del Terror. Aquesta activitat és una de les catorze propostes que els joves van escollir dins els pressupostos participatius del programa KOSMOS.

Les diferents sales de l’equipament s’han transformat en un ambient fosc i de terror.

Aquest és un dels personatges del túnel del terror de Montornès que ha arribat a la desena edició. En aquesta proposta terrorífica hi han participat una trentena de persones que han fet d’actors i d’actrius amb la col·laboració d’un grup de veïns. En total hi han passat unes 250 persones de totes les edats. Una proposta que ha posat a prova les cordes vocals de molts visitants.

El túnel de terror de Montornès es va iniciar fa deu anys en aquest equipament juvenil tot i que també s’ha fet en altres espais del municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail