Montornès demana més col·laboració entre els cossos policials per reduir la reincidència

Els delictes han disminuït a Montornès. Així ho han posat en relleu els cossos policials a la Junta Local de Seguretat. Tot i això, alguns fets delictius comesos per persones reincidents han centrat bona part de la trobada. Des de l’Ajuntament s’ha demanat millorar el treball conjunt per prevenir que aquestes persones tornin a actuar.

L’actuació dels diferents cossos de seguretat al carrer Sant Lluís de Montornès és un dels operatius més destacats dels darrers mesos al poble. En aquesta intervenció es van detenir 3 persones i al domicili es van trobar substàncies estupefaents i objectes robats. A la Junta de Seguretat Local s’ha parlat de com prevenir aquest tipus de situacions. Tots els cossos s’han compromès a reforçar la cooperació i la vigilància d’aquelles persones que ja estan sota sospita i que, sovint, són reincidents. 

Des de l’Ajuntament de Montornès també han demanat més presència d’agents uniformats en aquells moments o llocs on hi ha més risc de delicte i es demana una millor col·laboració en les investigacions.

Tot i aquestes situacions puntuals que s’han destacat a la Junta de Seguretat, els agents també han posat sobre la taula que les dades delictives de Montornès segueixen disminuint i que es consolida la davallada registrada durant els anys de pandèmia.  

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail