Montornès demana una subvenció de 10 milions d’euros de fons europeus per a la construcció de la residència de gent gran

L’Ajuntament de Montornès continua treballant perquè la residència i centre de dia per a la gent gran sigui una realitat. En el ple ordinari d’aquest mes de setembre, que s’ha celebrat aquest dijous, s’ha aprovat avalar la sol·licitud de subvenció de fons europeus per la construcció d’aquest equipament.

L’Ajuntament de Montornès continua treballant per la residència i centre de dia per a la gent gran sigui una realitat. En el ple ordinari d’aquest mes de setembre que s’ha celebrat aquest dijous han aprovat avalar la sol·licitud de subvenció de fons europeus per la construcció d’aquest equipament.

El govern de Montornès espera que els fons del programa Next Generation de la Unió Europea siguin una oportunitat per construir la Residència i Centre de Dia per a la Gent Gran. El ple acaba d’aprovar la sol·licitud d’una subvenció d’aquests fons europeus per un valor de 10 milions 600.000 euros. El cost total estimat del futur equipament, però seria de 13 milions. La diferència es troba en l’IVA, un import que aquest ajut europeu no contempla.

Tots els grups municipals han votat a favor d’aquest punt tot i que la decisió ha generat alguns dubtes entre els regidors de l’oposició.

Segons el govern, la concertació de places públiques de la residència i centre de dia s’haurà de demanar un cop s’hagi construït l’edifici.

Si s’atorga la subvenció, la finalització de les obres de construcció de la residència està prevista per a l’any 2025.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail