Montornès destinarà més de 600.000 euros a millorar la via pública

L’Ajuntament de Montornès aprova per unanimitat una moció de suport a la incorporació del permís retribuït de menstruació i climateri al consistori. També ha tirat endavant un altre moció contra el tancament d’oficines BBVA.

Durant el ple també s’ha aprovat la modificació dels preus públics dels serveis de cultura. El preu d’aquests tallers s’incrementa de mitjana un 20%. Tanmateix, hi haurà dos preus, un per a veïns del poble i un altre per a ciutadans de fora del municipi i també s’inclouen bonificacions per als menors de 30 anys.

El consistori també aprova una pujada dels preus públics dels serveis que presten els departaments d’Infància i Joventut. En aquest cas, però, com a novetat, implementen mecanismes de tarifació social. A més, el ple d’aquest mes de juny també ha aprovat una segona modificació del pressupost d’aquest 2021, finançada amb romanent de tresoreria, per un valor d’1.095.000 euros. Una part d’aquests diners s’utilitzaran per canviar l’enllumenat públic. L’únic partit que ha votat en contra d’aquest punt ha estat el PSC.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail