InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès dona a conèixer les propostes dels Kosmos+30 2024

 

Ja es coneixen les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius +30 Kosmos de Montornès. Un cop tancat el període de presentació, aquest dissabte s’ha fet l’assemblea per escollir les iniciatives ciutadanes que es desenvoluparan al llarg de l’any que ve.

Les jornades ‘El lipedema no ens frena‘ han estat una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius +30 Kosmos de Montornès. El lipedema és una malaltia progressiva que afecta gairebé exclusivament dones i que es caracteritza per un cúmul de greix patològic predominantment en braços i cames.

També amb 4.000 euros, la ‘Carrera i passejada canina Cani X Montornès‘ serà una altra de les activitats que es faran al municipi al llarg de l’any vinent, gràcies a la segona edició d’aquesta iniciativa participativa.

Tres de les propostes presentades a l’assemblea eren noves, com la de les Jornades Masoveres, i dues han repetit candidatura com l’Urban Enduro o la iniciativa ‘Som Estrellats‘.

Després de la retirada de dues de les candidatures presentades a la convocatòria d’enguany, totes les activitats exposades a l’assemblea, en total cinc, han aconseguit entrar en el pressupost.