Montornès en Comú i Esquerra Republicana acorden el pressupost municipal del 2021

Contenir la situació de crisi social i econòmica i la preocupació per la desafecció política ha portat a Montornès en Comú i a Esquerra Republicana a tancar un nou acord per aprovar el pressupost municipal d’enguany.
El document signat per ambdós portaveus inclou tres eixos fonamentals per a aquest exercici. El primer és aprofundir en les mesures del Pla COVID19 per la sortida de la crisi.

El pacte per donar llum verda als comptes locals també inclou impulsar un gran pla de millora de l’espai públic. Aquí es preveuen accions com ampliar els espais per l’ús dels vianants a diversos carrers del centre del poble com al carrer sant Isidre, Palau d’Atmella o Jacint Verdaguer.

El tercer eix prioritari tant per l’equip de govern com per els republicans és impulsar una programa d’inversions pel desenvolupament del poble.

Millorar la neteja viària i recollida d’escombraries, o millorar i ampliar els equipaments de fitness urbans són altres de les accions que farà l’ajuntament de Montornès durant aquest 2021.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail