Montornès enceta unes festes de Sant Sadurní amb moltes novetats

S’acosta el patró de Montornès. Sant Sadurní. I el gran volum d’actes de cultura popular que hi ha entorn aquesta festivitat fa que el programa de les festes de tardor s’allargui des d’aquest mateix divendres fins al 22 de desembre. Aquest cop el llibret del programa en paper es pot recollir als comerços i equipaments municipals.

Dins l’àmplia oferta d’esdeveniments vinculats a la cultura popular que inclou el programa de Sant Sadurní de Montornès destaca la III Trobada de Bestiari amb la participació de colles d’arreu del territori i la Trobada de Grallers organitzada per la colla de Geganters del municipi.

La tradicional paella popular aquest any canvia de dia i no se celebrarà el 29 de novembre, sinó que es trasllada al diumenge 1 de desembre degut al Black Friday.

Els esdeveniments esportius més clàssics enguany es tornen a repetir com serien el Cross Escolar o el Torneig de Karate. A més enguany l’Associació Excursionista Lleure Montornès proposa una cronoescalada al Castell de Sant Miquel.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail