Montornès engega una campanya per promoure el comerç local

Per tal de promocionar el comerç local, Montornès ha engegat una nova campanya. Es tracta d’una iniciativa per acumular punts de fidelització i participar en un sorteig de 15.000 euros. Per tal de participar-hi, cal baixar-se l’aplicació Montornès Som Comerç.

A partir d’avui, cal afegir un nou pas quan es compra a un comerç de Montornès: escanejar el codi QR del mostrador per guanyar punts de fidelització. L’Ajuntament i la Unió de Botiguers han cegat l’App Montornès Som Comerç per dinamitzar aquest sector i premiar als qui compren al poble.

A banda de l’aplicació també es podrà adquirir la targeta de fidelització, per garantir que tothom pugui gaudir d’aquests descomptes. De moment hi ha 30 establiments adherits.

L’aplicació vol consolidar-se entre els ciutadans de Montornès, i aprofitant la campanya de Nadal sortejaran 15.000 euros entre totes les persones que comprin al municipi. El sorteig es realitzarà el 16 de gener. L’aplicació, però, seguirà activa durant tot l’any amb diverses promocions.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail