Montornès farà un Memorial en record al veïns que han estat víctimes per la Covid-19

El ple virtual ha començat amb un missatge de condol de tot el consistori cap a les persones que han perdut un familiar estimat. En aquest sentit i amb els 17 regidors connectats de forma virtual, la sessió ha servit per aprovar una Declaració Institucional davant la crisi de la Covid-19 que inclou el compromís de l’ajuntament d’organitzar un acte públic d’homenatge a les víctimes del coronavirus i l’execució d’un memorial ubicat en lloc adient del municipi.

La Declaració Institucional també expressa el reconeixement al conjunt dels professionals de diferents àmbits que han estat treballant durant aquesta crisi sanitària. Els regidors també han volgut agrair a la població de Montornès la conducta exemplar, però reiteren la necessitat de continuar confinats. El document també constata la voluntat de concretar un Pla Econòmic i Social i posar en marxa un Acord Local de Reconstrucció.

En aquest ple també hi ha hagut unanimitat a l’hora d’aprovar una moció per demanar la flexibilització de les regles fiscals amb la finalitat d’augmentar la capacitat pressupostària dels ajuntaments en aquests moments complicats. L’anècdota de la sessió telemàtica s’ha produït quan tots els regidors han marxat de davant de la seva pantalla per sortir als aplaudiments de les 8 en punt.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail