Montornès fomenta els beneficis dels jocs de taula en família

Els jocs de taula poden ser molt educatius. Sobretot els més moderns que sovint barregen conceptes de matemàtiques, de lògica i, fins i tot, d’arts plàstiques. Per aquest motiu, Montornès ha organitzat un cicle de tallers per donar a conèixer els efectes positius de molts d’aquests jocs de taula.
La neuroeducació és la disciplina que estudia com funciona el cervell humà i el relaciona amb els processos que seguim per aprendre. Tenint això en compte, hi ha diferents jocs que potencien aquests processos. Es tracta de jocs adreçats per a nens però que també serveixen per estimular el cervell dels adults. Montornès ha acollit una xerrada per donar-los a conèixer.

A través d’aquestes xerrades de jugar en família, que acull el Centre Pintor Mir, molts pares i mares descobreixen un passatemps diferent amb finalitats educatives.

Aquesta primera sessió ha estat principalment teòrica. A la següent, que es farà aquest pròxim divendres, també assistiran els fills i es posaran en pràctica els coneixements adquirits tot jugant.