Montornès habilita una web per a poder seguir l’evolució del Pla d’Actuació de Mandat

La redacció del projecte del mercat Municipal nou o del camp de futbol són alguns dels punts del Pla d’Actuació Municipal de Montornès que s’han pogut desenvolupar aquest darrer any. Els tallers per conèixer les propostes de la ciutadania, comerç local i indústria es van poder celebrar de manera presencial a principis de l’any passat i un cop va arribar la pandèmia l’ajuntament va llençar la plataforma en línia “Decidim” per acabar de recollir les propostes de la ciutadania. Amb tot, el pla es va haver de readaptar per la crisi sanitària i afegir punts com la creació de la xarxa cuidem-nos.

També es va crear el Pla COVID de mesures de conscienciació, prevenció i seguretat sanitària. En aquests moments el PAM es troba en estat d’execució. L’ajuntament ha publicat una web on es pot seguir l’evolució dels més de 80 projectes prioritaris del pla, que en aquests moments està executat al 32.3%.-

El pla d’actuació Municipal proposat de cara al 2020-2023 està estructurat en 5 eixos: avançar cap a un Montornès cívic i segur, un municipi per viure créixer i gaudir, verd i sostenible, inclusiu i compromès amb la igualtat i amb una gestió oberta i transparent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail