Montornès inicia el projecte del seu Consell d’Infants

Escoltar les propostes i idees dels infants de Montornès. Amb aquesta finalitat s’ha creat el projecte del Consell d’Infants. Es tracta d’un òrgan de participació format per una vintena d’alumnes de cinquè i sisè de primària de les cinc escoles del municipi. Recordem que aquesta iniciativa també es duu a terme a d’altres municipis del territori, com ara Mollet i Parets.

La primera sessió ha servit per explicar als alumnes de les cinc escoles de primària de Montornès com es farà la creació del Consell d’ Infants. Per això han fet preguntes per resoldre els seus dubtes sobre la seva participació en aquest projecte. El nou òrgan estarà format per quatre alumens de cada centre educatiu que es convertiran en els encarregats de fer arribar a l’Ajuntament les decisions sorgides del propi consell.

L’Associació de Recursos educatius per la infància de Risc, acostumada a treballar amb joves, s’ocuparà de dinamitzar les sessions del consell que es faran un cop al mes entre el gener i l’abril. En aquestes trobades, que es faran fora de l’horari lectiu, serviran per tractar i debatre qüestions que considerin d’interès per al poble.

Ara cada escola escollirà els seus representants. La constitució del Consell d’Infants serà 22 de novembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail