Montornès Nord celebra les festes de Sant Joan

Montornès Nord ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major coincidint amb Sant Joan. El casal de la Gent gran del barri ha estat l’entitat encarregada de fer el pregó.

Les Festes de Sant Joan de Montornès Nord han tornat a donar la benvinguda a l’estiu. Entre la trentena d’activitats de la programació ha destacat la cercavila gegantera que ha portat als emblemàtics gegants de Montornès fins a la plaça del Poble. Així en Bartomeu Sala i Pere Anton de Rocacrespa, en Banyetes, l’Angeleta, en Lluís, la Minerva, i la Mireia.

El pregó de la 48a edició de les Festes de Sant Joan de Montornès Nord, ha anat a càrrec del Casal de la Gent Gran Nord. El missatge que s’ha volgut transmetre és el de la unitat del barri, i que les diferents nacionalitats dels veïns han d’enriquir-lo.

Enguany s’ha pogut recuperar l’esperit comunitari i de carrer que caracteritza aquestes festes i que havia quedat alterat per la pandèmia.

La tradicional posada del mocador de les festes ha estat el colofó final del pregó que ha deixat pas a la nit de revetlla i a l’espectacle de foc del Ball de Diables i Drac de Montornès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail