InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès presenta una Festa Major respectuosa amb els col·lectius amb necessitats especials i els animals de companyia

 

Montornès ha presentat el programa de la Festa Major, que tot i que ja s’hagin començat alguns actes, se celebrarà de forma oficial del divendres 15 al dilluns 18 de setembre.

Amb molta energia la platea del Margarida Xirgu ha rebut a la pallassa La Churry. A partir d’aquí, penyes, entitats, representants polítics i ciutadans han compartit al voltant d’una hora de riures per fer una crida a gaudir dels 4 dies d’una Festa Major que promet ser més respectuosa amb els col·lectius amb necessitats especials i els animals de companyia.

Entitats com la Colla Gegantera o els Diables, entre altres, han explicat les seves activitats del programa. També les Penyes, amb ganes de la batalla, que enguany recuperarà l’estirada de cordes, que feia 2 anys que no es feia.

L’acte també ha donat a conèixer la imatge d’aquesta nova Festa Major. El disseny del cartell ha anat a càrrec de la Neus Mondaray, que des del principi ha tingut clar qui havia de protagonitzar el cartell. El disseny d’enguany serà també present a les samarretes de la Festa Major.