InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès realitza una enquesta ciutadana per saber què cal millorar en el municipi

La mobilitat, les barreres arquitectòniques, l’estrès laboral o els hàbits alimentaris són alguns dels àmbits, entre molts altres, que formen part de l’enquesta del nou pla local de Salut de Montornès. A través d’una vintena de preguntes els ciutadans majors de setze anys poden valorar i fer propostes en un formulari telemàtic que trobaran en el web municipal dins el programa de participació ciutadana ‘Decidim’. L’enquesta permetrà actualitzar l’anterior pla de salut que es va dur a terme fa dos anys i que a causa de la pandèmia no s’ha pogut aplicar. Ara es vol aprofitar perquè en el nou pla pugui copsar l’opinió dels ciutadans per detectar quins són els aspectes que s’han de millorar en el municipi.

En aquest nou pla local de Salut de Montornès pretén també incloure les propostes d’altres àmbits del municipi, com l’educació, la igualtat o el comerç.

Els ciutadans podran participar fins al divendres de la setmana vinent. Es té previst de cara al maig donar a conèixer els resultats de les enquestes que formen part de la redacció del document.