Montornès recorda les víctimes de la pandèmia amb l’espai ‘Memorial Covid-19’

Tot i que ara la situació sanitària sembla ser que està força més controlada, la Covid-19 ha estat un cop molt dur per a la nostra societat. Prova d’això és tota la gent estimada que hem perdut durant aquests anys de pandèmia. Per tal d’homenatjar la memòria de les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus.

L’alsina surera, que torna a créixer fins i tot després de patir un incendi, s’ha convertit en el símbol que ret homenatge a les víctimes de la pandèmia a Montornès. Aquest monument natural forma l’espai ‘Memorial Covid-19’, que ha tornat a donar vida a uns arbres que van haver de tallar pel seu estat. I en la seva presentació, les flors i els clavells han posat color a l’homenatge que s’ha fet des de l’Ajuntament a totes les persones que han perdut la vida a causa de la Covid.

Aquest espai, però, també ret homenatge a totes les persones de Montonrès que d’una manera o una altra van ajudar durant la pandèmia. Ja sigui a títol individual, laboral o bé des de la xarxa de voluntaris ‘Cuidem-nos Montornès’.

L’acte, on han assistit representants de tots els àmbits de Montornès, ha estat obert a tota la ciutadania. Alumnes de l’escola municipal de música de Montornès han amenitzat l’acte amb diferents actuacions, com aquesta que ha tancat l’homenatge.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail