Montornès reinventa la seva festa de Sant Joan i combinarà actes presencials amb d’altres de telemàtics

L’Escola Marinada es convertirà en el centre neuràlgic de les Festes de Sant Joan de Montornès. Algunes de les activitats s’hauran de traslladar a aquest espai tancat que permet la regulació d’accés, però també el distanciament social. Tots els actes que es feien fins ara s’han hagut de replantejar i reinventar per culpa de la pandèmia. Hi haurà una programació variada amb propostes virtuals i presencials.

Sota l’eslògan «Sant Joan Diferent», el pregó serà virtual i anirà a càrrec dels Diables que enguany celebren els 25 anys de la colla infantil. La segona edició del Show Star també es farà de forma telemàtica. I hi haurà novetats com un concurs per guarnir balcons. I el ja consolidat Liceu a la Fresca es traslladà enguany a l’escola Marinada.

Tot i que la revetlla de Sant Joan com a tal no es podrà celebrar perquè no estan permesos aquests tipus d’actes, amb públic dret, sí que es manté la foguera. A més des de la regidoria de cultura animen als montornesencs a penjar com viuen la festa, a les xarxes socials, perquè tothom en pugui gaudir.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail