Montornès reprèn aquest divendres, i de forma virtual, les propostes del programa ‘Eduquem i Gaudim en família’

Les diferents propostes que inclou el cicle “Eduquem i Gaudim en Família” no poden continuar celebrat-se com s’havien fet fins ara degut a l’actual situació sanitària. Tot i això, l’Ajuntament de Montornès considera important mantenir aquesta oferta i el cicle començarà aquest mateix divendres 8 de maig però de manera virtual. Arrencarà amb la xerrada “El viatge de primària a secundària”. Una conferència en directe a càrrec del professor i escriptor Toni Argent.

La nova programació virtual també vol continuar amb a les sessions de ioga que es feien al Centre Infantil Pintor Mir. Ara seran en directe cada dilluns a través de les xarxes socials. També es reprendrà de forma virtual l’Espai de Debat Educatiu .

Una de les propostes més destacades dels pròxims divendres serà un escape room infantil virtual. Sota el nom de “El misteri de les antigues escoles”, l’equip d’infància ha preparat un joc interactiu en el qual els més petits hauran de resoldre jocs d’enginy per anar superant les proves. Es farà el 29 de maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail