Montornès se suma a la campanya europea ‘Let’s clean up’

Són voluntaris que han participat en la neteja de l’entorn natural de Montornès i porten en aquestes bosses els residus que han recollit. Un cop arribaven a l’espai del recinte firal era el moment de pesar la bossa amb les bàscules electròniques.

En aquesta activitat s’han recollit al voltant de 90 quilos de residus en diferents punts del municipi, com la llera del riu Mogent, el turó de les Tres Creus i el turó del Pedró.

La jornada ha estat coordinada per l’entitat Montornès Animal amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Institut Vinyes Velles. Petits i grans han participat en aquesta iniciativa.

De fet, l’entitat Montornès Animal organitza des del gener recollides de residus cada darrer diumenge de mes. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre la quantitat de residus que acaben a la natura.

Les tovalloletes humides, ampolles de plàstic, llaunes o les burilles de cigarrets són alguns dels residus més freqüents que es troben en la natura. Un espai que després de molts anys de treballs ara s’ha recuperat.

Per mostrar el que s’ha recollit l’entitat Montornès Animal, com fa en altres actuacions, difon per les xarxes socials les fotografies de la jornada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail