Montornès tanca les festes de Sant Joan fent una molt bona valoració

Entrades reservades, accés esglaonat al pati de butaques i finalment un voluntari de la comissió de festes els acompanya fins als seients. Allà distanciament entre el públic i ús de mascaretes obligatori. Aquestes i d’altres normes s’han hagut de seguir al peu de la lletra en aquest «Sant Joan Diferent» per poder complir amb les mesures de seguretat i higiene requerides. Una proposta cultural presencial, que tot i la situació excepcional que estem vivint, el públic assistent agraeix.

Els artistes de la companyia Los Barlou emocionats, davant el primer espectacle que ofereixen després de l’estat d’alarma, valoren que l’Ajuntament de Montornès hagi tirat endavant amb la proposta, ja que el sector cultural està sent molt colpejat per aquesta crisi.

DesprÉs de setmanes molt dures les famílies han pogut gaudir d’una tarda d’humor i circ. Amb aquest espectacle Montornès tanca la programació d’unes festes de Sant Joan gens habituals.

I mentre l’espectacle familiar ha estat un èxit, la proposta de l’Esplai Panda que s’oferia una estona abans, també al pati de l’escola Marinada, no ha tingut la resposta esperada. El Pandart Attack on infants i famílies podien pintar, dibuixar i escriure al mural que els havien preparat no ha aconseguit atreure gaire públic. Segons els organitzadors, la por a un possible contagi hauria estat el principal motiu. Tot i això, els monitors de l’Esplai no defalleixen i tenen moltes ganes de continuar oferint activitats i oci pels més petits del municipi.

Valoració molt positiva

I després de 6 dies d’activitats culturals des de la regidoria de Cultura i Festes fan una valoració positiva de la festa per la bona resposta per part del públic. La programació presencial ha estat una prova pilot del que vindrà durant els pròxims mesos i sobretot de cara a la festa grossa del poble a mitjans de setembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail