Montornès treballa en el nou pla d’igualtat que comptarà des de l’inici amb el col·lectiu LGTBI+

L’Ajuntament de Montornès vol involucrar a la ciutadania en la confecció del tercer pla d’igualtat de gènere al municipi. I per fer-ho, no es vol deixar a ningú. Per això, enguany vol incrementar la participació del col·lectiu LGTBI des de l’inici de l’elaboració del pla. A través de dos tallers virtuals, un adreçat únicament a dones i un altre dirigit a persones del col·lectiu, el consistori vol prendre nota de les necessitats i mancances del municipi.

Seguint l’èxit dels dos programes anteriors, el nou pla manté l’objectiu de lluitar contra la violència masclista, atendre les necessitats psicològiques, afectives i jurídiques de dones i infants i treballar per la igualtat real. També s’intensificarà l’atenció a les persones amb diversitat afectiva i es treballarà en la promoció dels seus drets independentment de la seva condició sexual. En aquest sentit, el consistori reconeix les pròpies macances a l’hora de visibilitzar i incorporar al col·lectiu LGTBI en àmbits del territori, com ara, les festivitats locals.

Les trobades de participació ciutadana tindran lloc, en format virtual, el pròxim 20 de gener de vuit a deu de la nit i el dia 27 de gener de sis a vuit del vespre. Per participar-hi, cal inscriure’s a través del web de l’Ajuntament o mitjançant el telèfon d’atenció ciutadana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail