InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Montornès utilitza 1,3 milions d’euros del romanent de tresoreria per a despeses

 

El ple de Montornès ha aprovat dues modificacions pressupostàries, que juntes sumen 1.373.000 euros. Es tracta d’uns diners que serviran per fer front a diferents despeses i que han sortit, completament, del romanent líquid de tresoreria. Un expedient que al ple de juliol passat no va tirar endavant.

La primera modificació pressupostària que ha aprovat el ple de Montornès aquest mes de setembre és de 782.000 euros i servirà per fer front a diferents despeses, com els subministraments. D’aquesta manera, el consistori vol ajustar la despesa de la previsió inicial del pressupost a la despesa real.Per poder tirar endavant aquests canvis, l’equip de govern, format per Montornès en Comú i ERC, necessitava el suport o l’abstenció d’algun dels altres partits de l’oposició.

La segona modificació pressupostària, de 650.000 euros, que permetrà fer front a reparacions de serveis de l’ajuntament, ha tingut els vots en contra de PSC i PP. Només FEM Montornès s’ha abstingut.

 

El Ple de Montornès ha estat marcat per la presència de veïns dels barris de Can Xec i La Bòbila

 

Els veïns volien mostrar la seva preocupació pel futur projecte de construcció d’una promoció de 36 pisos de Lloguer Social al solar del carrer Vallromanes. L’Ajuntament cedirà la parcel·la, i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana pagarà una part de la inversió amb els fons Next Generation. La resta de la inversió anirà a càrrec d’una empresa promotora.

Un dels neguits dels veïns de la zona se centra en el volum dels blocs, que després d’un canvi puntual del pla urbanístic que es va fer l’any 2012, permet una alçada de planta baixa més dos pisos. Ells asseguren que això trencaria amb l’arquitectura d’aquella zona.