Montornès vol seguir reduint el trànsit de vehicles pel centre del poble

Montornès vol seguir reduint el trànsit de vehicles pel centre del poble. Per aquest motiu, l’Ajuntament està plantejant-se crear noves places d’aparcament per tal de facilitar que els veïns deixin el cotxe i es desplacin a peu pel municipi.

Amb les darreres modificacions dels carrers, Montornès ha perdut 40 places d’aparcament. tot i això, amb el nou aparcament públic de l’antiga escola Palau d’Ametlla n’ha guanyat 60. L’objectiu de l’equip de govern és seguir potenciant aquesta fórmula per afavorir els desplaçaments a peu al municipi però garantir que els veïns tenen espais on deixar el vehicle. L’objectiu del consistori és habilitar entre 3 i 5 punts d’aparcament a diferents carrers del poble.

Amb aquestes actuacions, a banda de reduir la contaminació de l’aire, el consistori també vol promocionar el comerç local tal i com ha succeït a altres municipis.

De tota manera, des de l’equip de govern, veuen moltes d’aquestes mesures com reversibles en cas que no resultin positives per a la ciutadania i els comerciants. De la mateixa manera, si el sistema funciona, l’ampliació de voreres podria ser definitiva i substituir la pintura per paviment.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail