Música i activitats familiars per obrir el Museu Abelló a nous visitants


El Museu Abelló per tercer any organitza una proposta familiar dins la celebració del Dia Internacional dels Museus. L’objectiu és donar a conèixer les exposicions que acull l’equipament. En aquesta ocasió, l’activitat també ha servit per inaugurar l’exposició sobre els viatges de l’artista Joan Abelló. Alguns dels quadres de l’artista molletà Joan Abelló que hi ha tant al Museu com a la Casa del pintor ens mostren els seus viatges. Aquesta temàtica ha centrat l’activitat familiar d’aquest any on els més petits han pogut recórrer les diferents exposicions que ofereix l’equipament. L’objectiu és introduir els més petits en el món de l’art i que siguin els futurs visitants dels museus.

Els participants han elaborat un quadern de viatge on apuntaven les indicacions de la gimcana pel museu. Alguns participaven per primera vegada d’altres, en canvi, repetien l’experiència.

Aquest és el tercer any que l’equipament participa de les jornades del dia internacional dels Museus. Segons els organitzadors, cada any hi ha més visitants que prenen part d’aquestes activitats.

El Museu Abelló ha obert les seves portes a la nit amb motiu de la celebració del dia internacional dels Museus. La música ha estat la protagonista amb la Mollet Jazz Band, formada per alumnes de l’escola de música municipal. L’entrada del museu es va convertir en un escenari per acollir l’actuació per motius de pluja.