Músics ambienten els carrers de Mollet amb actuacions a diferents punts


Al ritme “La Tusa”, un dels èxits musicals més reconeguts, la violoncel·lista Núria Conangla fa vibrar l’esperit nadalenc a la Rambla Fiveller. El ritme es contagia fàcilment entre els curiosos i ràpidament apareixen els telèfons mòbils. Però el repertori no acaba aquí, perquè durant més de dues hores, la Rambla s’omple de música. Ella és un dels músics que aquests dies actuen de forma itinerant per la ciutat, una iniciativa de l’Ajuntament de Mollet per animar les festes nadalenques i incentivar, així, el comerç local.

Mentrestant, al carrer Gaietà Vinzia sona el trio Swing Tenes Band, amants del swing i el jazz més tradicional. A ritme de banjo, saxo i tuba, la banda improvisa cançons en un concert que fa aturar-se a més d’un.

Al mateix temps, però a uns metres més enllà, es troba el quartet Jumble Sounds, que sorprèn els qui passegen per l’avinguda Jaume I. Amb la veu de Nadya Makoeva al capdavant, el grup de jazz interpreta alguns temes clàssics. En acabar, toca recollir per continuar l’itinerari musical. La plaça de Prat de la Riba és el nou escenari. El so elegant del jazz acompanya als que gaudeixen del repertori des de les terrasses i als veïns que creuen la plaça. I per uns minuts, les llums acompanyen l’esperit de Nadal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail