Neix la Xarxa DIVO per ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies del territori

Diferents entitats dedicades a les persones amb discapacitats intel·lectuals de la comarca han creat la Xarxa DIVO. L’objectiu és sumar esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual que han acabat la seva etapa escolar. Alhora la xarxa també vol servir per resoldre les demandes del sector.

Són usuaris de la cooperativa social GrupDem de Montmeló, una de les vuit entitats que formen part de la creació de la Xarxa DIVO de la comarca. L’objectiu és sumar esforços entre les entitats dedicades a les persones amb discapacitat intel·lectual per millorar la qualitat de vida quan acaben la seva etapa escolar.

La Xarxa neix per la necessitat de cobrir les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en el seu cicle de vida. Alhora també es vol promoure un estudi de població per detectar les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i que en aquests moments no formen part de cap centre especial de treball o centre ocupacional.

Una de les primeres iniciatives de la Xarxa Divo ha estat reunir-se amb la consellera de Drets Socials per analitzar la situació actual de l’atenció a la discapacitat intel·lectual de la comarca.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail