Només una de les tres residències que gestiona la FSM té casos de Covid-19

I seguim parlant de bones notícies que ens arriben des de les residències de gent gran del territori. Dues de les tres residències que depenen de la Fundació Sanitària Mollet ja no tenen cap cas potiu de Covid-19. Precisament, la Fiscalia està investigant dues d’aquestes residències per l’elevat nombre de defuncions que hi va haver durant les primeres setmanes de la crisi sanitària.
A hores d’ara només una residència de les 3 que té la Fundació Sanitària Mollet presenta algun cas positiu de Covid-19. Es tracta de Santa Rosa, a Mollet, on hi ha una desena d’usuaris que havien donat positiu a la darrera prova que se’ls havia fet i encara no se’ls ha fet una de nova. D’altra banda, les residències de La Vinyota i Pedra Serrada, a Parets, no tenen cap positiu. Paral·lelament, la Fiscalia està investigant les residències Pedra Serrada i Santa Rosa per l’important nombre de defuncions que s’hi van produir a l’inici de la pandèmia.

Durant aquesta crisi sanitària, els treballadors de les 3 residències de la Fundació han seguit el mateix protocol davant d’un cas positiu de Covid-19. Quan es detectava algun símptoma, s’aïllava l’usuari o se substituïa al treballador.
Després d’haver passat, en un principi, la part més crítica de la crisi; des de la Fundació Sanitària Mollet conviden al Departament a replantejar-se el model de les residències. Aposten per un model que combini millor la vessant de benestar amb la de salut.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail