‘Notes de Vins’ del cor Estoc de Veus torna a ser un èxit a Can Gomà

L’espectacle de maridatge de vi i música ‘Notes de Vins’ del cor molletà Estoc de Veus ha tornat a ser un èxit al teatre Can Gomà de Mollet. En aquesta ocasió, el cor ha ofert un repertori musical combinant diferents estils com el jazz, la música popular o, fins i tot, òpera.

El cor Estoc de Veus tornar a sorpendre al públic amb el seu espectacle ‘Notes de Vins’. L’escenari del teatre de Can Gomà de Mollet ha acollit aquest muntatge on es fa un maridatge entre música i vins. El cantant Salva Racero ha estat el sommelier que ha analitzat els vins. A més, també s’ha animat a cantar. Ho ha fet interpretant la cançó ‘Tornarem ‘ de la banda Lax’n’Busto, de qui en va ser cantant durant deu anys. Per aquesta ocasió les entrades es van exhaurir dies abans de la representació. Així, ‘Notes de Vins’ es consolida com un dels èxits del Cor Estoc de Veus.

El cor Estoc de Veus està format per una trentena de cantaires que tornen a pujar a l’escenari amb un repertori eclèctic on hi trobem diversos estils com el jazz, el pop o fins i tot òpera. L’espectacle es va estrenar l’any 2015 i el cor té previst portar-ho a l’escenari cada any i mig, compaginant-t’ho amb altres espectacles del grup.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]