Noves mesures per millorar la seguretat en les batudes de caça

La Diputació de Barcelona, la Federació Catalana de Caça i la Generalitat, han signat un protocol per implementar una sèrie de mesures per millorar la seguretat en les batudes de caça. Aquestes mesures afecten a diversos espais naturals, com pot ser el Parc Natural de la Serralada litoral, al qual pertanyen diversos municipis del Baix Vallès.

Quan els caçadors de Montornès fan una batuda, posen cartells com aquets per la zona de la muntanya on es mouran. Moltes vegades, però, asseguren que la gent que fa oci per la muntanya no els respecta. Amb el nou protocol que ha elaborat la diputació es reforçarà la vigilància als punts d’accés a la zona on es fa la batuda.

En aquest sentit la diputació ha elaborat un protocol en el que caçadors, Diputació i Generalitat van de la mà per millorar la comunicació i reforçar la informació durant les batudes de caça.

Aquest protocol ha estat ben rebut per les associacions de caça, que veuran reforçades les comunicacions que ja feien per informar de les batudes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail