InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Oberta la convocatòria per 5 pisos de lloguer a Montornès

La setmana vinent finalitzarà el termini de sol·licitud de lloguer assequible dels 5 nous habitatges de Montornès. Uns pisos destinats a col·lectius vulnerables que el consistori va adquirir l’any 2019 per un preu total de 140 mil euros.

Gent gran, persones amb mobilitat reduïda o amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer són els col·lectius que poden sol·licitar el lloguer dels 5 nous habitatges de titularitat municipal que l’Ajuntament de Montornès ha posat a disposició de la ciutadania. Uns pisos que el consistori va adquirir amb l’objectiu d’evitar la venda a fons voltor i que ara es destinen als veïns del municipi.

En total són 5 pisos d’entre 60 i 100 metres quadrats, amb un contracte de lloguer d’una durada de 7 anys, i una quota mensual que s’estableix en funció dels ingressos de cadascuna de les unitats de convivència seleccionades. Això sí, sense superar mai el 30% del total.

L’habitatge més petit està adaptat per un mínim d’una persona, i el més gran pot arribar a un màxim de 8. De moment, les sol·licituds enviades corresponen a famílies. El termini per optar a uns d’aquests pisos de lloguer assequible finalitzarà el pròxim 26 de març.