Obertes les 1.000 inscripcions per la XVI Bicicletada del Besòs

Com a novetat, la pedalada popular per la llera del riu Besòs recuperarà la botifarrada a l’arribada al Parc Fluvial de Sant Adrià de Besòs. La gran festa final, amb tallers de caixes-niu i l’actuació musical dels Brodas Junior, es fa coincidir amb l’aniversari dels 30 anys del Consorci Besòs Tordera.

El diumenge 27 de maig es donarà el tret de sortida a la 16a edició de la Bicicletada del Besòs. Enguany, els punts de sortida de la bicicletada seran tres: el Parc Firal a Granollers, l’avinguda de la Llibertat a Montornès i el pavelló Joaquím Rodríguez a Parets. Això serà a dos quarts de nou del matí. Una hora més tard, s’hi afegiran els veïns de Montcada i Reixac des de l’Accés Pàrquing 2000. Els de Santa Coloma de Gramenet s’incorporaran des del Parc Fluvial a Can Zam Nord.

Les inscripcions per als participants ja estan obertes. S’hauran de tenir en compte un seguit de recomanacions, com ara revisar la bicicleta abans de la sortida. En cas d’inclemències meteorològiques, es cancel·larà la XVI Bicicletada del Besòs.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail