Panera solidària a Montmeló per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple

Aquest cap de setmana se celebra al territori i a tot Catalunya el Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Es tracta de l’esdeveniment que té lloc a diferents piscines on els assistents fan una salt alhora per donar visibilitat a la malaltia. Montmeló és un dels municipis que acull, un any més, aquesta campanya.

L’Estefania té 43 anys i fa 4 que li van diagnosticar esclerosi múltiple. Des d’aleshores col·labora amb la fundació esclerosi múltiple per recaptar fons i donar visibilitat a la malaltia. Per això avui han instal·lat una carpa al mercat setmanal de Montmeló per vendre merchandasing per recaptar diners per la investigació. 

Juntament amb els comerços del municipi han fet una gran panera amb diferents productes i serveis que sortejaran aquest diumenge a la piscina de Montmeló.

Aquest diumenge se celebra a tot Catalunya el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, on les piscines se sumen a fer un salt multitudinari per donar visibilitat a la malaltia. A la piscina de Montmeló, després del salt del Mulla’t a les 12 es donarà a conèixer la butlleta guanyadora de la panera. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail