Parets aprova un pressupost de 26 milions d’euros amb el vot de qualitat de l’alcalde

Els pressupostos pel 2019 s’han aprovat amb els 8 vots favorables del PSC i l’abstenció de Ciutadans. Sumem Parets, Ara Parets Esquerra, Nova Opció per Parets i PDeCAT han votat en contra, el que significa 8 vots contraris. Davant d’aquesta situació l’alcalde Francesc Juzgado ha fet valer el seu vot de qualitat per tirar endavant els números per l’any que ve.

Un pressupost que ha incrementat en dos milions d’euros respecte de l’any passat: el 2018 era de 24 milions d’euros, i pel 2019 es contemplen 26 milions d’euros. S’han augmentat les partides pel foment de l’ocupació, la millora de la via pública, i també es veu reflectida la congelació fiscal, tal com van aprovar en el ple de les ordenances fiscals. D’entre les inversions que hi ha previstes destaquen la tercera fase de la reurbanització del barri antic, la rehabilitació de la Plaça Espanya, i la millora de l’enllumenat públic. A aquestes s’han d’afegir les que ja estaven previstes per aquest 2018, com són el Complex Esportiu del Tenes, la remodelació de la Plaça de la Salut, i la construcció del parc en Sot d’en Barriques.

El  pressupost ha pogut tirar endavant gràcies a l’abstenció de Ciutadans, que va posar com a condició que l’Ajuntament complís la llei de banderes. Precisament  hores abans que se celebrés el ple es va penjar la bandera espanyola a la plaça de l’Ajuntament. Per acabar de complir la llei de banderes, durant els pròxims dies s’instal·larà una quarta asta a la plaça de la Vila per penjar la bandera europea.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail