‘Parets arreu del món’ premia creacions literàries dels alumnes del Servei d’Acollida

El Servei d’Acollida de Parets ha organitzat una nova edició del concurs literari ‘Parets arreu del món’. Es tracta d’un certamen que vol donar veu als usuaris del servei d’acollida. L’acte també ha comptat amb la projecció del documental ‘Caure del Niu’.

La Carlina Esguerra és una de les premiades del concurs literari ‘Parets Arreu del Món’. Fa tres mesos que viu a Parets i és una de les alumnes del curs de català que impulsa el Servei d’Acollida de l’Ajuntament de Parets. Per ella participar en aquest certamen li ha servit per explicar les seves vivències des que va marxar de Colòmbia.

El concurs arriba a la desena edició. Pels alumnes que hi participen és una oportunitat per mostrar es seves habilitats literàries amb els relats, i a l’hora és una via per explicar les seves experiències.

L’acte s’ha complementat amb la projecció del documental ‘Caure del Niu’ que explora la vida de diferents joves immigrants que han arribat a Barcelona. Les seves experiències ens permeten conèixer els seus somnis, les preocupacions i les dificultats que tenen per iniciar una nova vida.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]