Parets farà un parc esportiu de cal·listènia de cara a l’any vinent

La cal·listènia és un sistema d’exercici basat en estacions en les que els usuaris duen a terme proves amb poca càrrega però amb moltes repeticions. Parets ha avançat que n’instal·larà un al municipi. De fet, molts pobles del territori han optat per aquests equipaments que, generalment, es troben a l’aire lliure. A banda d’aquesta actuació, l’Ajuntament paretà ha reiterat la inversió de 155.000 euros a la piscina Miguel Luque i, fins i tot , han deixat la porta oberta a incrementar-ne la partida.

L’Ajuntament de Parets també ha avançat que substituirà les cadires de les graderies del Pavelló municipal i del camp de futbol Josep Seguer.

Aquestes novetats s’han donat a conèixer a la Reunió del Consell de l’Esport Municipal de Parets. La trobada ha servit com a presa de contacte entre les entitats i l’Ajuntament i s’ha dut a terme a la sala polivalent del Pavelló d’Esports. També s’ha parlat de la programació d’activitats prevista pel curs 2019/2020 i els clubs han pogut traslladar les seves inquietuds a l’equip de govern.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail