Parets inaugura el Complex Esportiu del Tenes

El nou Complex Esportiu del Tenes de Parets ja està inaugurat. L’alcalde Francesc Juzgado i el president del Club d’Atletisme Parets, Salva Corbera, han tallat la cinta davant de més d’un centenar de persones. La inauguració ha coincidit amb la Lliga Comarcal de Cros que ha aplegat a les pistes paretanes prop de 400 atletes. Els treballs van començar al juliol i han tingut un cost de prop de 900.000 euros. Es calcula que cada setmana passen per aquestes pistes un miler de persones.

El nou Complex del Tenes de Parets conté un gimnàs de 60 metres quadrats on els atletes poden preparar-se físicament per afrontar les proves. L’equipament també té uns vestuaris que permeten als integrants del club dutxar-se i canviar-se de roba sense haver d’accedir al pavelló. També s’ha habilitat un magatzem i una oficina perquè els integrants del Club Atletisme de Parets puguin dur a terme la seva tasca en millors condicions. Tot el disseny s’ha fet conjuntament amb els membres de l’entitat esportiva.

Pel que fa l’exterior del complex, també s’ha habilitat una pista de terra de 400 metres. A més, s’ha tancat la pista d’atletisme amb unes tanques equipades amb llums LED que permetran un millor entrenament nocturn.

La cafeteria s’ha instal·lat a la zona exterior en un nou equipament. Actualment, el Club Atletisme Parets està format per 200 atletes, 80 joves de l’escola i 120 entre els equips sènior i master. L’objectiu de l’entitat ara és créixer aprofitant les noves instal·lacions.

Notícies relacionades:
Les obres del Complex Esportiu del Tenes finalitzaran a finals de novembre
El complex del Tenes de Parets podria tenir una tercera pista

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail