Parets insereix laboralment 1.300 persones

13/02/2018 20:00h

Aquest any, a Parets, es destinaran 95 mil euros en subvencions a les empreses que facin contractes laborals a través de l’SLOP, el servei local d’Ocupació. La iniciativa s’engegava el 2012 amb una dotació de 40 mil euros. L’objectiu d’aquestes mesures és reduir l’atur al municipi i facilitar la contractació de persones de Parets. El 60 per cent de les empreses que utilitzen aquest servei són del propi municipi

Durant el darrer any l’atur s’ha reduit a Parets en 200 persones. Destaca l’increment de persones contractades majors de 45 anys, una franja d’edat que sempre s’ha trobat amb molts obstacles. Pel que fa a gènere s’han contractat més dones que homes. D’aquesta manera, des de principis de mandat fins a febrer de 2018 s’han inserit laboralment a més de 1300 persones, un 34 per cent més del que s’havien compromès.

L’equip de govern lamenta que tot aquest esforç sobre polítiques d’ocupació es faci només des dels ajuntament. Per això reclamen més suport per part de la Generalitat i del govern de l’Estat.

Notícies relacionades:
El Servei Local d’Ocupació de Parets ha gestionat 2.600 ofertes de treball en els darrers 10 anys

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail