Parets millorarà l’accessibilitat a les escoles per una mobilitat més sostenible i segura

Enguany, l’Ajuntament invertirà prop de 84.000 euros per corregir la senyalització horitzontal i vertical dels camins a les escoles del municipi. A més, s’hi afegiran passos remuntables. Aquesta primera fase d’obres del projecte encara està en procés de redacció. Els tècnics tindran en compte les opinions dels infants dels centres educatius i dels grups de l’oposició. Un cop recollides les propostes, començarà el procés de licitació. L’Ajuntament de Parets també preveu ampliar les voreres dels carrers que donen accés a les escoles. Això serà possible en una segona fase d’obres.

Amb motiu de la Setmana Europa de la Mobilitat, el consistori ha traslladat el projecte ‘Camins escolars’ als infants dels centres educatius. Aquest matí, els alumnes de 5è de primària de l’escola Nostra Senyora de Montserrat han sortit al carrer a conèixer el seu entorn. Una de les activitats ha estat mesurar l’amplada de les voreres i la carretera que hi ha al voltant de l’edifici.

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Parets també ofereix el servei del bus urbà de manera gratuïta. Això serà fins al 22 de setembre. L’objectiu és promoure uns hàbits de desplaçament sostenibles, segurs i saludables.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail