Parets té una nova editorial especialitzada en educació musical


Parets té una nova editorial. Està especialitzada en l’educació musical i es diu Ieduarts. Els seus fundadors són en Joan Capafons i l’Elena Nieto. Actualment tenen cinc obres publicades i ja estan treballant en la sisena.

Aquest cançoner tradicional francès és la darrera creació de l’empresa Ieduarts de Parets. Es tracta d’un llibre pensat per l’àmbit educatiu que recull les cançons tradicionals franceses. L’obra recull la lletra de la cançó, les notes de la melodia, els acords i la seva tablatura. Tot això acompanyat per il·lustracions d’Elena Nieto. Uns dibuixos que més enllà de complementar l’obra també busquen ajudar en l’educació dels infants.

Just ara que s’ha presentat el cançoner francès, l’editorial ja està treballant en el pròxim volum. Es tracta d’un recull de les cançons tradicionals xineses, redactat en xinès. Tot un repte pels seus autors.

El llibre també aporta un codi de colors on cada color correspon a una nota musical, d’aquesta manera els infants que no saben o els costa llegir partitures poden interpretar-les fàcilment. En el darrer any, s’han venut més d’un miler d’exemplars.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]