Pere Aragonès visita Mollet en l’entrega de diplomes de l’Escola de Policia

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, situat a Mollet, en motiu de l’entrega de diplomes als agents dels cossos de seguretat que han acabat la seva formació aquest any. Aragonès ha estat acompanyat d’altres personalitats, com el Major Trapero o el Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena.

L’acte protocol·lari ha començat amb la tradicional isada de la senyera. Els agents graduats dels cossos de Seguretat de Catalunya han anat passant per l’escenari per recollir el seu diploma, alguns d’ells de la mà de Pere Aragonès. El President ha donat la benvinguda a la Seguretat Pública a tots els agents.

En total són 675 Mossos d’esquadra i 572 Policies Locals els agents que formen part d’aquesta 34a. promoció.El President ha celebrat la presència femenina en aquesta graduació. Des de 2019, s’ha incrementat un 11% el nombre de dones que han superat amb satisfacció aquest procés de formació.

Una vegada acabada l’entrega de diplomes els agents han trencat files i han fet el tradicional llançament de les gorres. La recompensa al sacrifici i l’esforç ha fet que l’emoció s’acabi apoderant dels cossos d’uns agents que a partir d’avui vetllaran per la seguretat a tot el territori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail