CRAWLLInformatiuMontmelóMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Pere Rodríguez revalida l’alcaldia, aquest cop amb majoria absoluta

 

A Montmeló la constitució de l’Ajuntament ha transcorregut sense sorpreses. La majoria absoluta que el PSC va aconseguir el passat 28 de maig ha fet possible que Pere Rodríguez hagi revalidat l’alcaldia per un nou mandat.

El plenari ha transcorregut amb normalitat. Primer s’ha constituït la mesa d’edat, amb el regidor Antoni Guil, del PSC, i Dídac Santisteban, de Junts per Montmeló. Tot seguit s’han presentat les 4 candidatures que optaven a l’alcaldia i s’ha procedit a la votació, que ha atorgat un total de 7 vots a Pere Rodríguez i que l’ha convertit novament en l’alcalde de Montmeló.

Els socialistes, doncs, podran governar en solitari, però des dels grups de l’oposició han coincidit en demanar-li que es tinguin en compte les seves propostes.

Pere Rodríguez ha donat les gràcies per la confiança dipositada en la seva persona i ha manifestat la seva voluntat d’afrontar el mandat com un repte per continuar treballant per millorar el municipi. També ha volgut deixar clar a la resta de forces que treballarà per arribar a enteses amb tothom, malgrat tenir majoria.

Així doncs, s’enceta una nova etapa política a Montmeló, liderada per un govern municipal continuista que tindrà llum verda per tirar endavant diferents projectes pel municipi, sense necessitat de pactar amb la resta de partits.