Perilla un grau formatiu a l’INS Torre de Malla de Parets

Els alumnes de primer curs d’instal•lacions elèctriques i automàtiques no podran finalitzar en aquest centre els seus estudis. A partir del setembre s’hauran de desplaçar a Mollet. La Generalitat ha decidit fusionar els estudiants d’aquest cicle formatiu de grau mitjà de l’institut Torre de Malla amb els de l’institut de Mollet. Un decisió presa pel departament d’ensenyament però que tant docents com alumnes es mostren radicalment en contra.

Per Motos al darrera del tancament del cicle a Parets només hi ha una decisió econòmica d’estalvi de costos salarials del professorat. Des de fa 38 anys es realitzen estudis d’electricitat a Parets. I es que el municipi compta amb un important teixit industrial on els alumnes poden fer les seves pràctiques, més de 300 hores.

Aquesta setmana, l’alcalde de Parets i el regidor d’Educació es reuniran amb el departament d’ensenyament per evitar el trasllat a Mollet. El malestar amb aquesta decisió també ha quedat plasmat en aquesta pancarta col•locada a la tanca del centre.