PIMEC alerta que el tancament d’alguns sectors tindrà conseqüències en d’altres

El sector de la restauració i la bellesa, no són els únics afectats pel tancament durant els proxims quinze dies. Hi ha moltes altres activitats darrere d’aquests serveis, com són els distribuïdors d’aliments i productes, activitats de la indústria o el manteniment i neteja. I tots aquests sectors també patiran les conseqüències de les darreres mesures restrictives

És per això que des de PIMEC consideren aquestes mesures desproporcionades. Creuen a més que les ajudes al sector no seran suficients.

De fet segons l’informe presentat per la patronal on es detalla l’afectació de la Covid a la petita i la mitjana empresa es reflecteix la dificultat que estan tenint les empreses del territori per tirar endavant els negocis. Gairebé el 70% s’estan trobant amb problemes financers a l’hora de pagar les despeses, i fins i tot al voltant del 20 % es planteja tancar l’empresa.

Unes empreses que no es poden endeutar més si no tenen ingressos. Per això des de PIMEC fan una crida a la responsabilitat social de cadascú per frenar els contagis i també al govern per tal que aquest no apliqui més mesures per frenar l’economia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail