PIMEC reconeix SORBOS com la petita empresa més competitiva de Catalunya

L’empresa de Montornès, Sorbos, ha rebut el premi a la petita empresa més competitiva de tot Catalunya. Es tracta d’un guardó que impulsa la patronal PIMEC, qui ha reconegut l’originalitat de la companyia i del seu negoci i també el seu creixement. De fet, l’empresa acaba de tancar un acord amb els Estats Units per distribuir les seves canyetes comestibles i biodegradables al nou continent.

Cafè i vainilla són els nous gustos que ha creat Sorbos per aquest estiu. L’empresa montornesenca també ha redissenyat l’empaquetatge de les seves canyetes. Són les darreres novetats de la petita empresa més competitives de Catalunya, segon PIMEC. El seu negoci centrar en les canyetes comestibles ha tornat a agafar embranzida després de la pandèmia i després de tancar un acord amb Estats Units el seu volum de negoci segueix creixent. Actualment, prop del 90% del seu producte s’exporta a terres americanes.

El reconeixement de la patronal catalana els serveix com a mostra de la seva evolució. Gràcies a aquestes estratègies de creixement internacional, la companyia espera tancar el 2022 amb bons números.

Sorbos va començar amb una plantilla de 6 persones en un taller de 60 metres quadrats a Les Franqueses. Ara, 8 anys després, l’empresa té prop de 25 treballadors i una superfície de més de 1.500 metres quadrats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail