Plats cuinats i pollastres a l’ast triomfen els caps de setmana d’estiu

Els establiments dedicats a vendre plats cuinats i pollastres a l’ast del territori han notat un increment de feina aquest estiu. Prova d’això, són les cues que es fan davant d’aquests negocis especialment en els moments puntuals del cap de setmana entre l’una i les tres del migdia. Per moltes famílies aquests plats són una solució pels àpats durant aquests mesos vacacionals. 

En aquests establiments el producte més venut és el tradicional pollastre a l’ast o al forn. Els restauradors cada vegada més afegeixen en el taulell nous plats cuinats al seu llistat per donar més varietats als clients. 

Aquest estiu, és el primer sense restriccions sanitàries després de dos anys i això comporta ara una incertesa pels propietaris d’aquests negocis per saber què farà la ciutadania, és a dir, si es vendrà més o menys. Sigui com sigui aquests plats cuinats es converteixen en una solució per moltes famílies que opten per no cuinar amb aquestes temperatures tan elevades.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail